pl
Rezerwacja
Nowości

Spotkajmy się na kanale National Geographic

Kołobrzeg, 23 listopada 2016

Liza Taste w wizytą w Kołobrzegu. Premiera programu "Taste of Travelling" 23 listopada na National Geographic

„Taste of Travelling” to cykl krótkich reportaży łączących tematykę podróżniczą z kulinariami. Prowadząca, Liza Taste, przedstawi w nim znane i mniej znane miejsca, rozmawiając z ludźmi, którzy są najmocniej związani z danym regionem. Celem jej pierwszej wyprawy będzie Kołobrzeg. Efekty i wrażenia z tej wizyty zostaną zaprezentowane w dwóch odcinkach programu 23 i 24 listopada na antenie National Geographic. Program zostanie również wyemitowany 28 i 29 listopada na Nat Geo People.

Niekonwencjonalna prezenterka „Taste of Travelling”, Liza Taste, pochodzi z Estonii, lecz miłością do gotowania zaraziła się we włoskiej Parmie, gdzie jej rodzina zajmuje się gastronomią. Sama pracowała jako modelka i stylistka.

W swojej pracy Liza łączy kulinaria i modę, tworząc dania inspirowane obowiązującymi trendami oraz stylizacje inspirowane jedzeniem.

Podczas wizyty w Kołobrzegu, Liza we współpracy z lokalnym kucharzem – szefem kuchni Hotelu AQUARIUS SPA***** – przygotuje potrawę łączącą polską i europejską tradycję kulinarną.

„Taste of Travelling” – premiera pierwszego odcinka w środę 23 listopada o godz. 19:50. Premiera drugiego odcinka w czwartek 24 listopada o godz. 20:50 na National Geographic. Program będzie można również obejrzeć w poniedziałek (odc. 1) i wtorek (odc. 2) 28 i 29 listopada o godz. 20:50 na Nat Geo People.  

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Zobacz wszystkie

Poprzedni wpis

Nowe pokoje

18 października 2016

Następny wpis

Postanowienia noworoczne

2 stycznia 2017

Pytanie 1 / 1
Pola wymagane oznaczone są symbolem *
Twoja opinia jest dla nas ważna,
prosimy o wypełnienie krótkiej ankiety:

1 ocena najniższa / 6 ocena najwyższa

1 ocena najniższa / 6 ocena najwyższa

1 ocena najniższa / 6 ocena najwyższa

Następne pytanie