Nowości
Gdzie serwują najlepsze dania z gęsiny?
Kołobrzeg
I miejsce w konkursie było zarezerwowane dla kucharza, który wyróżnił się fachowością, kreatywnością, sposobem zaserwowania dania, ale także jego związku z regionem.
Pragniemy poinformować, że I miejsce w konkursie Slow Food ,,Gęsina na św. Marcina’’ zdobył Szef Kuchni restauracji Horyzont Jacek Krakowiak.
Nagroda jest ogromnym wyróżnieniem i potwierdza, że w naszej restauracji wykorzystujemy lokalne produkty z regionalnych upraw i hodowli oraz są serwowane na najwyższym poziomie.
Restauracja Horyzont jest czynna codziennie od godz. 12:00 do godz. 23:00.
Przypominamy, że specjalne menu, które Szef Kuchni przygotował podczas akcji ,, Gęsina na św. Marcina’’ dostępne jest tutaj
Poprzedni wpis
I miejsce w konkursie Slow Food ,,Gęsina na św. Marcina’’
10 listopada 2015
Zobacz wszystkie
Następny wpis
Gdzie serwują najlepsze dania z gęsiny?
9 listopada 2015
Komentarze
Mirek
Smaki w tej restauracji nigdy nie zawodzą. Pan Paweł dobrał idealne wino do naszej kolacji.