pl
Cennik
Nowości

Nowa karta MENU w ofercie Hotelu AQUARIUS SPA*****

Kołobrzeg, 29 czerwca 2017

Restauracja Horyzont w Hotelu AQUARIUS SPA***** zaprasza na nowe doznania kulinarne!

Nasz Szef Kuchni to pasjonat smaku, przedstawiciel młodego pokolenia kucharzy, który łączy w kuchni tradycję z nowoczesnymi metodami przygotowywania wysublimowanych potraw. Nieustannie poszukuje nowych inspiracji, doskonali kunszt, fantastycznie łączy smaki. Jego propozycje dań łączą to, co najważniejsze w dobrej zdrowej kuchni. Dania oparte są na regionalnych świeżych i naturalnych produktach, a przyświeca im filozofia SLOW FOOD, czym szczycić się możemy jako jedna z nielicznych restauracji w Polsce.

Nowe propozycje w karcie dań zapewniają prawdziwą ucztę dla największych smakoszy. Potrawy przygotowane przez naszego Szefa Kuchni sprostają oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających podniebień!

pierś z kaczki w menu a'la carte

mus na deser

krewetki w restauracji nad morzem

grasica cielęca w menu hotelu AQUARIUS SPA

gładzica w lacarte

bisque - wyśmienita zupa

sernik w restauracji hotelu AQUARIUS SPA

Zapraszamy!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Zobacz wszystkie

Poprzedni wpis

14 świetnych rzeczy, które możesz robić podczas wakacji w Hotelu AQUARIUS SPA*****

28 czerwca 2017

Pytanie 1 / 1
Pola wymagane oznaczone są symbolem *
Twoja opinia jest dla nas ważna,
prosimy o wypełnienie krótkiej ankiety:

1 ocena najniższa / 6 ocena najwyższa

1 ocena najniższa / 6 ocena najwyższa

1 ocena najniższa / 6 ocena najwyższa

Następne pytanie