Restauracja Horyzont a'la carte
Hotelowa Restauracja Horyzont w Kołobrzegu jako jedna z nielicznych w Polsce znalazła się w prestiżowym gronie restauracji wyróżnionych certyfikatem potwierdzającym, że serwowane dania powstają na bazie produktów pochodzących od regionalnych dostawców i są ekologicznie uprawiane.
Restauracja Horyzont a`la carte to jedna z dwóch restauracji hotelowych, oferująca wykwintne dania w eleganckim wnętrzu. Starannie zaprojektowana sala, łącząca klasyczną elegancję z nowoczesnymi akcentami, tworzy idealne tło dla niezapomnianych kulinarnych doznań.
Slow Food
Certyfikat ma prestiżowy charakter ze względu na zakres wymogów jakim musi sprostać restauracja, aby go uzyskać. Przez kilka miesięcy Szef Kuchni – Grzegorz Nowicki – przemierzał okolice Kołobrzegu, selekcjonując lokalnych producentów żywności, badając smaki i proces powstawania wyrobów.
Najsmaczniejsze dania
Dzięki temu do naszych Gości trafiają najsmaczniejsze dania, pełne wartościowych składników dla organizmu. Karta menu w części à la carte oparta jest na regionalnych produktach oznaczonych znakiem ślimaka, stanowiącego symbol Slow Food.
Najlepsza obsługa
Mając na względzie zapewnienie najwyższego komfortu dla naszych Gości, w restauracji Horyzont dbamy nie tylko o bogactwo smaków. Szczególną uwagę przywiązujemy do obsługi na najwyższym poziomie. Synchroniczne serwowanie dań, dyskrecja i pełna dyspozycyjność to atuty naszej obsługi. Przekonaj się osobiście o wyjątkowej atmosferze restauracji.