
w Kołobrzegu
Restauracja Horyzont
Mistrzostwo smaku, doskonała obsługa, wyjątkowa atmosfera w jednym miejscu.
Hotelowa Restauracja Horyzont w Kołobrzegu jako jedna z nielicznych w Polsce znalazła się w prestiżowym gronie restauracji wyróżnionych certyfikatem potwierdzającym, że serwowane dania powstają na bazie produktów pochodzących od regionalnych dostawców i są ekologicznie uprawiane.
MENU a la carte
prestiżowy certyfikat
Slow Food
Certyfikat ma prestiżowy charakter ze względu na zakres wymogów jakim musi sprostać restauracja, aby go uzyskać. Przez kilka miesięcy Szef Kuchni – Grzegorz Nowicki – przemierzał okolice Kołobrzegu, selekcjonując lokalnych producentów żywności, badając smaki i proces powstawania wyrobów.
dla Gości
Najsmaczniejsze dania
Dzięki temu do naszych Gości trafiają najsmaczniejsze dania, pełne wartościowych składników dla organizmu. Na bufetach śniadaniowych znajdują się regionalne produkty oznaczone znakiem ślimaka, stanowiącego symbol Slow Food. Karta menu w części a’la carte oparta jest na tych produktach.
zawsze
Najlepsza obsługa
Mając na względzie zapewnienie najwyższego komfortu dla naszych Gości, w restauracji Horyzont dbamy nie tylko o bogactwo smaków. Szczególną uwagę przywiązujemy do obsługi na najwyższym poziomie. Synchroniczne serwowanie dań, dyskrecja i pełna dyspozycyjność to atuty naszej obsługi. Przekonaj się osobiście o wyjątkowej atmosferze restauracji.
Godziny serwowania posiłków
Śniadanie w formie bufetu, z live- cooking 7:30 – 10:30
Obiadokolacja w formie bufetu, z live-cooking 17:00 – 19:00
cena bufetu obiadokolacyjnego 150 PLN/osoba dorosła i dziecko powyżej 9 lat
75 PLN dziecko w wieku 3-9 lat
Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne (z wyjątkiem wody niegazowanej, kawy i herbaty)
Restauracja a’la carte 13:00 – 23:00
Rezerwacja stolika pod numerem tel. 94 35 36 535.