
Kuchnia
Finezja smaków i mistrzostwo obsługi.
To, co wyróżnia naszą kuchnię spośród innych to idea, której celem jest powolne dawkowanie przyjemności, płynącej z wysokiej jakości usług i specjałów Szefa Kuchni, przygotowywanych zarówno tradycyjnymi jak i nowoczesnymi metodami. Dania przyrządzane w kuchni Hotelu AQUARIUS SPA***** kojarzą się z dzieciństwem i smakiem młodości oraz kuchnią naszych dziadków. Wdrażana od samego początku istnienia restauracji idea, stała się podstawą do przyznania prestiżowego certyfikatu Slow Food Polska.
MENU a la carteSzef Kuchni
Grzegorz Nowicki - Mistrz Smaku
Restauracja Horyzont
Elegancja i dyskretna obsługa
Kawiarnia Wiatr i Woda
Aromatyczna kawa i wyroby hotelowego cukiernika
Garden Bar
w zaciszu ogrodu
Przyjęcia weselne
doskonałe miejsce na wymarzone przyjęcie weselne
Dieta dr. Bardadyna
skuteczna i bezpieczna