15.03.2022 przez Gizela

„To nasza kolejna wizyta - jak zawsze udana.
Jedzenie było pyszne i urozmaicone. Korzystaliśmy z opcji ze śniadaniem. Nie sposób było spróbować wszystkiego! Szampan do śniadania, miód w plastrze z węzą , pyszny lokalny chleb ze słonecznikiem, owoce, warzywa, gofry, wędzone ryby, pyszne jogurty ....................................
Przyjeżdżamy tu ze względu na strefę saun i basenów. Warto.

17.01.2022 przez Renata

„Hotel AQUARIUS jest dla nas miejscem do którego wracamy co jakiś czas od 2015 roku. Są to pobyty kilkudniowe zawsze kiedy chcemy odreagować, niezależnie od pory roku. Spacery po plaży a potem relaks w cudownym aquacenter. Strefa saun i basenów naprawdę zaspokoi najbardziej wybrednych gości. 2 duże jacuzzi wewnątrz i jedno na zewnątrz., super bicze wodne w basenie. Traktujemy je zawsze jako rehabilitacyjne hydromasaże.
Oczywiście śniadania i obiadokolacje są urozmaicone i smaczne. Dużo podróżujemy i korzystamy z hoteli 5*ale kiedy czytam w opiniach o Aquariusie o małym wyborze dań na kolację lub o braku posiłków wegańskich to niedowierzam … to takie polskie.
Właścicielom hotelu gratuluję doboru załogi począwszy od profesjonalnej recepcji, kulturalnej obsługi kelnerskiej, uśmiechniętych pań sprzątających, odpowiedzialnych, sympatycznych pracowników na basenie.
W tym roku po raz trzeci spędzaliśmy w hotelu Święta Bożego Narodzenia. Kolędy na żywo, pięknie udekorowane wnętrza, opłatek tradycyjne i często wysublimowane dania świąteczne oraz nastrój powodują że takie święta wspomina się długo. Zachęcam wszystkich niedowiarków do spędzenia czasu w tym hotelu. Od lat trzymacie Państwo wysoki standard.
Tort migdałowy- Himalaje smaku
Do zobaczenia w lutym.
Renata P


15.11.2021 przez Justyna

„Fantastyczne miejsce zarówno na pobyt rodzinny, jak i służbowy. Polecam serdecznie i z pewnością tu wrócę :) 5 gwiazdek w pełni uzasadnione!”

01.09.2021 przez Zofia

„Fantastyczny hotel, na wysokim standardzie. Super lokalizacja, bardzo blisko morza, do tego duży ogród. Przemiła obsługa, duża oferta w SPA. Jest po co wracać :D

30.08.2021 przez Marzena

„To już nasza kolejna wizyta w hotelu. Nigdy się nie rozczarowaliśmy, obsługa zawsze staje na wysokości zadania! Mozna się zrelaksować i poczuć jak w domu. Biblioteczka hotelowa wyposazona w nowości, gry planszowe do wypozyczenia do pokoju. Pyszne desery w kawiarni, restauracja na najwyzszym poziomie. Z pewnością jeszcze się spotkamy :) ”

25.08.2021 przez iLONA

„wszystko jest tutaj ok, ale najbardziej lubię ten hotel za spa - bardzo dobrzy masażyści i moja ulubiona kosmetyczka Pani chyba Julita :) Pozdrawiam ciepło. ”

05.08.2021 przez Wakacje 2021

„Hotel blisko plaży, jedzenie dobre, bardzo fajne animacje dla dzieci, duży plus dla obsługi. Spędziliśmy 6 dni i mieliśmy super pogodę. Przy hotelowej recepcji znajduje się wypożyczalnia gier planszowych i książek - bardzo ciekawe tytuły, brawo! Polecam i sama z rodziną chętnie wrócę. ”

21.07.2021 przez Gosia

„Spedzilismy w hotelu bardzo mile wakacje, kolejne. W tym roku zmienily się animatorki ale rownie wspaniale z zaangazowaniem do dzieci. Jedzenie pyszne, siwieze i duzy wybor. W deszczowe dni bylo co robic, plaza blisko hotelu. ”

18.07.2021 przez Bartosz

„Hotel godny polecenia. Duży basen, ładne pokoje, wszędzie czyściutko. Posiłki smaczne i urozmaicone. Chętnie przyjedziemy ponownie.”

16.07.2021 przez Karolina

„uwielbiam ten hotel za przestrzeń i wysoką obsługę”

Twoja opinia

Imię: *

Email: *

Ocena hotelu:

Opinia: *

Zabezpieczenie antyspamowe:

+ -8 = -10
Cennik Wyznacz trasę Zadzwoń
Pytanie 1 / 1
Pola wymagane oznaczone są symbolem *
Twoja opinia jest dla nas ważna,
prosimy o odpowiedź na 1 krótkie pytania: