Nowości

Finał gastronomiczny

Kołobrzeg, 26 kwietnia 2011

7 kwietnia 2011 roku, odbył się finał Kulinarnej Uczty Gastro-Hotel z Markiem Widomskim w kategorii Dania Bankietowo – Cateringowe

Drugie miejsce, a zarazem prawo udziału w konkursie L’Arte de la cuisine Martell 2011 zdobyli Jacek Krakowiak i Przemysław Nowicki z Hotelu AQUARIUS SPA***** z Kołobrzegu.

Panowie przygotowali:

• Duet puree z kalafiora i truflowych ziemniaków z roladką z koziego sera w towarzystwie sosu secret Iberio,

• Halibut mocca podany na młodych liściach szpinaku w bekonowej aureoli z sosem passion fruit,

• Combr jagnięcy pieczony w pistacjowej kruszonce podany na różanej galaretce z kurkami w sosie miętowym,

• Mus malinowy na czekoladowym biszkopcie z crocantem orzechowo-migdałowym.

Więcej informacji na temat konkursu znajdziecie Państwo na http://konkursy.gastrona.pl/art/article_9914.php

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Zobacz wszystkie

Poprzedni wpis

Wygrana w konkursie

15 grudnia 2008

Następny wpis

Dieta Strukturalna Dr Bardadyna

21 czerwca 2011