Przejdź do treści
Logotyp Aquarius SPA Logotyp Aquarius SPA icon-location-orange Hotel w Kołobrzegu icon-phone-orange +48 94 35 36 300
Przyjazd
Wyjazd
Nowości 26 kwietnia 2011

Finał gastronomiczny

Drugie miejsce, a zarazem prawo udziału w konkursie L’Arte de la cuisine Martell 2011 zdobyli Jacek Krakowiak i Przemysław Nowicki z Hotelu AQUARIUS SPA***** z Kołobrzegu.

Panowie przygotowali:

• Duet puree z kalafiora i truflowych ziemniaków z roladką z koziego sera w towarzystwie sosu secret Iberio,

• Halibut mocca podany na młodych liściach szpinaku w bekonowej aureoli z sosem passion fruit,

• Combr jagnięcy pieczony w pistacjowej kruszonce podany na różanej galaretce z kurkami w sosie miętowym,

• Mus malinowy na czekoladowym biszkopcie z crocantem orzechowo-migdałowym.

Więcej informacji na temat konkursu znajdziecie Państwo na http://konkursy.gastrona.pl/art/article_9914.php

Newsletter hotelowy
Zapisz się i poznaj najnowsze atrakcje, wydarzenia i promocje.

Newsletter hotelowy
Zapisz się i poznaj najnowsze atrakcje, wydarzenia i promocje.