Przejdź do treści
Logotyp Aquarius SPA Logotyp Aquarius SPA icon-location-orange Hotel w Kołobrzegu icon-phone-orange +48 94 35 36 300
Przyjazd
Wyjazd
Nowości

Żółty Przewodnik Gault&Millau

Kolejne wyróżnienie hotelowej restauracji Horyzont i Szefa Kuchni Grzegorza Nowickiego w Żółtym Przewodniku Gault&Millau.

Takie wyróżnienie plasuje nas w prestiżowej międzynarodowej czołówce miejsc polecanych przez najbardziej znaczących krytyków kulinarnych.

W restauracji Horyzont dania powstają z pasją, a najlepsze regionalne produkty i nowoczesne metody gotowania sprawiają, że  dania z karty menu to prawdziwa finezja smaku.

Serdecznie zapraszamy

Tel.: 94 35 36 535.

Newsletter hotelowy
Zapisz się i poznaj najnowsze atrakcje, wydarzenia i promocje.

Newsletter hotelowy
Zapisz się i poznaj najnowsze atrakcje, wydarzenia i promocje.