Nowości Wyróżnienia

Żółty Przewodnik Gault&Millau

Kołobrzeg

Wyróżnienie dla restauracji Horyzont

Kucharze Hotelu AQUARIUS SPA

Kolejne wyróżnienie hotelowej restauracji Horyzont i Szefa Kuchni Grzegorza Nowickiego w Żółtym Przewodniku Gault&Millau. ?‍?

Takie wyróżnienie plasuje nas w prestiżowej międzynarodowej czołówce miejsc polecanych przez najbardziej znaczących krytyków kulinarnych. ?

W restauracji Horyzont dania powstają z pasją, a najlepsze regionalne produkty i nowoczesne metody gotowania sprawiają, że  dania z karty menu to prawdziwa finezja smaku.

Serdecznie zapraszamy

Tel.: 94 35 36 535.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Poprzedni wpis

Rodzinne ferie zimowe w Hotelu AQUARIUS SPA*****

10 stycznia 2019

Zobacz wszystkie

Następny wpis

Sylwester w Kołobrzegu

3 grudnia 2018

Cennik Wyznacz trasę Zadzwoń