Nowości

Gdzie serwują najlepsze dania z gęsiny?

Kołobrzeg

I miejsce w konkursie było zarezerwowane dla kucharza, który wyróżnił się fachowością, kreatywnością, sposobem zaserwowania dania, ale także jego związku z regionem.

Pragniemy poinformować, że I miejsce w konkursie Slow Food ,,Gęsina na św. Marcina’’ zdobył Szef Kuchni restauracji Horyzont Jacek Krakowiak.

Nagroda jest ogromnym wyróżnieniem i potwierdza, że w naszej restauracji wykorzystujemy lokalne produkty z regionalnych upraw i hodowli oraz są serwowane na najwyższym poziomie.

Restauracja Horyzont jest czynna codziennie od godz. 12:00 do godz. 23:00.

Przypominamy, że specjalne menu, które Szef Kuchni przygotował podczas akcji ,, Gęsina na św. Marcina’’ dostępne jest tutaj

Komentarze

  1. Mirek

    19 października 2015, 11:52

    Smaki w tej restauracji nigdy nie zawodzą. Pan Paweł dobrał idealne wino do naszej kolacji.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Poprzedni wpis

I miejsce w konkursie Slow Food ,,Gęsina na św. Marcina’’

10 listopada 2015

Zobacz wszystkie

Następny wpis

Gdzie serwują najlepsze dania z gęsiny?

9 listopada 2015

Cennik Wyznacz trasę Zadzwoń