Nowości

Restauracja Horyzont w Żółtym Przewodniku Gault & Millau 2016

Kołobrzeg

Gault & Millau to jedyny międzynarodowy i obiektywny przewodnik po najlepszych restauracjach, hotelach i produktach w Polsce, który powstał ponad 50 lat temu we Francji i dyktuje trendy kulinarne w 12 krajach świata.

Gault & Millau

W dniu 29 listopada 2015 Szef Kuchni Restauracji Horyzont Jacek Krakowiak był gościem na Gali Żółtego Przewodnika, gdzie odbyła się degustacyjna kolacja i premiera przewodnika. W tegorocznej edycji przewodnika została wyróżniona Restauracja Horyzont. Wyróżnienie jest kolejnym dowodem na to, że nowoczesne metody przyrządzania dań, wykwintne smaki oraz perfekcyjna i dyskretna obsługa stawiają naszą Restaurację w międzynarodowej czołówce.

 

Zółty przewodnik Gault & Millau

Wyróżnienie w Gault & Millau

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*

Poprzedni wpis

Żółty Przewodnik Gault & Millau 2016

1 grudnia 2015

Zobacz wszystkie

Następny wpis

Ferie nad morzem

29 listopada 2015

Cennik Wyznacz trasę Zadzwoń