Nowości
Restauracja Horyzont w Żółtym Przewodniku Gault & Millau 2016
Kołobrzeg
Gault & Millau to jedyny międzynarodowy i obiektywny przewodnik po najlepszych restauracjach, hotelach i produktach w Polsce, który powstał ponad 50 lat temu we Francji i dyktuje trendy kulinarne w 12 krajach świata.

W dniu 29 listopada 2015 Szef Kuchni Restauracji Horyzont Jacek Krakowiak był gościem na Gali Żółtego Przewodnika, gdzie odbyła się degustacyjna kolacja i premiera przewodnika. W tegorocznej edycji przewodnika została wyróżniona Restauracja Horyzont. Wyróżnienie jest kolejnym dowodem na to, że nowoczesne metody przyrządzania dań, wykwintne smaki oraz perfekcyjna i dyskretna obsługa stawiają naszą Restaurację w międzynarodowej czołówce.
Poprzedni wpis
Żółty Przewodnik Gault & Millau 2016
1 grudnia 2015
Zobacz wszystkie
Następny wpis
Ferie nad morzem
29 listopada 2015