Wyróżnienia
FINAŁ KULINARNEJ UCZTY GASTRO-HOTEL
Kołobrzeg
7 kwietnia 2011 roku, odbył się finał Kulinarnej Uczty Gastro-Hotel z Markiem Widomskim w kategorii Dania Bankietowo – Cateringowe.
Drugie miejsce, a zarazem prawo udziału w konkursie L’Arte de la cuisine Martell 2011 zdobyli Jacek Krakowiak i Przemysław Nowicki z Hotelu Aquarius Spa z Kołobrzegu.
Panowie przygotowali:
• Duet puree z kalafiora i truflowych ziemniaków z roladką z koziego sera w towarzystwie sosu secret Iberio,
• Halibut mocca podany na młodych liściach szpinaku w bekonowej aureoli z sosem passion fruit,
• Combr jagnięcy pieczony w pistacjowej kruszonce podany na różanej galaretce z kurkami w sosie miętowym,
• Mus malinowy na czekoladowym biszkopcie z crocantem orzechowo-migdałowym.
Więcej informacji na temat konkursu znajdziecie Państwo na http://konkursy.gastrona.pl/art/article_9914.php
Poprzedni wpis
Weekend w Kołobrzegu – VOYAGE:
12 kwietnia 2012
Zobacz wszystkie
Następny wpis
NAJLEPSZA STRONA W KATEGORII „BEST SPA WEBSITE”
9 grudnia 2011