Przejdź do treści
Logotyp Aquarius SPA Logotyp Aquarius SPA icon-location-orange Hotel w Kołobrzegu icon-phone-orange +48 94 35 36 300
Przyjazd
Wyjazd
Wyróżnienia

Kolejne wyróżnienie na Gali GAULT&MILLAU

Żółty Przewodnik to znany na całym świecie, obiektywny i  bardzo wpływowy przewodnik po najlepszych restauracjach, który w 1965 roku stworzyło dwóch francuskich krytyków kulinarnych – Henri Gault i Christian Millau.

W dniu 28 listopada 2017 Szef Kuchni Restauracji Horyzont – Grzegorz Nowicki uczestniczył w Gali Gault&Millau, podczas której odbyła się degustacyjna kolacja i premiera Żółtego Przewodnika na 2018 rok.

W nowej edycji Przewodnika już po raz trzeci została wyróżniona nasza Restauracja Horyzont, a to z kolei plasuje nas w prestiżowej międzynarodowej czołówce miejsc polecanych przez najbardziej znaczących krytyków kulinarnych.

Zapraszamy do Restauracji a’la carte na przepyszne dania przyrządzone przez naszego Szefa Kuchni i jego wspaniałych pomocników!

Newsletter hotelowy
Zapisz się i poznaj najnowsze atrakcje, wydarzenia i promocje.

Newsletter hotelowy
Zapisz się i poznaj najnowsze atrakcje, wydarzenia i promocje.