pl
Cennik
Wyróżnienia

Kolejne wyróżnienie na Gali GAULT&MILLAU

Kołobrzeg, 30 listopada 2017

dla Restauracji HORYZONT

Żółty Przewodnik to znany na całym świecie, obiektywny i  bardzo wpływowy przewodnik po najlepszych restauracjach, który w 1965 roku stworzyło dwóch francuskich krytyków kulinarnych – Henri Gault i Christian Millau.

W dniu 28 listopada 2017 Szef Kuchni Restauracji Horyzont – Grzegorz Nowicki uczestniczył w Gali Gault&Millau, podczas której odbyła się degustacyjna kolacja i premiera Żółtego Przewodnika na 2018 rok.

W nowej edycji Przewodnika już po raz trzeci została wyróżniona nasza Restauracja Horyzont, a to z kolei plasuje nas w prestiżowej międzynarodowej czołówce miejsc polecanych przez najbardziej znaczących krytyków kulinarnych.

Zapraszamy do Restauracji a’la carte na przepyszne dania przyrządzone przez naszego Szefa Kuchni i jego wspaniałych pomocników!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Zobacz wszystkie

Poprzedni wpis

HOLIDAYCHECK 2017

1 sierpnia 2017