Wyróżnienia

I miejsce w konkursie Slow Food ,,Gęsina na św. Marcina’’

Kołobrzeg, 10 listopada 2015

Nagroda jest ogromnym wyróżnieniem i potwierdza, że w naszej restauracji wykorzystujemy lokalne produkty z regionalnych upraw i hodowli oraz są serwowane na najwyższym poziomie.

Nagrodę w konkursie Slow Food ,,Gęsina na św. Marcina’’ dla kucharza, który wyróżnił się fachowością, kreatywnością, sposobem zaserwowania dania, ale także jego związku z regionem zdobył Szef Kuchni restauracji Horyzont Jacek Krakowiak.

Nagroda w konkursie Slow Food

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Zobacz wszystkie

Poprzedni wpis

Certyfikat Doskonałości Tripadvisor 2015 dla Hotelu AQUARIUS SPA*****

20 maja 2015

Następny wpis

Żółty Przewodnik Gault & Millau 2016

1 grudnia 2015