Wyróżnienia

Żółty Przewodnik Gault & Millau 2016

Kołobrzeg

Gault & Millau jest jedynym międzynarodowym i obiektywnym przewodnikiem po najlepszych restauracjach, hotelach i produktach w Polsce, który powstał ponad 50 lat temu we Francji i dyktuje trendy kulinarne w 12 krajach świata.

Gault & Millau

W dniu 29 listopada 2015 roku odbyła się Gala Żółtego Przewodnika Gault & Millou 2016. Na Gali wśród zaproszonych gości był Szef Kuchni Restauracji Horyzont Jacek Krakowiak. Podczas Gali zaproszeni goście mogli degustować kolacyjne dania i wziąć udział w premierze przewodnika. W tegorocznej edycji przewodnika została wyróżniona Restauracja Horyzont. Wyróżnienie jest kolejnym dowodem na to, że nowoczesne metody przyrządzania dań, wykwintne smaki oraz perfekcyjna i dyskretna obsługa stawiają Restaurację Horyzont w Hotelu AQUARIUS SPA***** w międzynarodowej czołówce.

 

Zółty przewodnik Gault & Millau

opis restauracji Horyzont w Gault & Millau

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Poprzedni wpis

Święta Bożego Narodzenia

17 grudnia 2015

Zobacz wszystkie

Następny wpis

Restauracja Horyzont w Żółtym Przewodniku Gault & Millau 2016

1 grudnia 2015

Cennik Wyznacz trasę Zadzwoń