Wyróżnienia

Żółty Przewodnik Gault & Millau 2016

Kołobrzeg, 1 grudnia 2015

Gault & Millau jest jedynym międzynarodowym i obiektywnym przewodnikiem po najlepszych restauracjach, hotelach i produktach w Polsce, który powstał ponad 50 lat temu we Francji i dyktuje trendy kulinarne w 12 krajach świata.

W dniu 29 listopada 2015 roku odbyła się Gala Żółtego Przewodnika Gault & Millou 2016. Na Gali wśród zaproszonych gości był Szef Kuchni Restauracji Horyzont Jacek Krakowiak. Podczas Gali zaproszeni goście mogli degustować kolacyjne dania i wziąć udział w premierze przewodnika. W tegorocznej edycji przewodnika została wyróżniona Restauracja Horyzont. Wyróżnienie jest kolejnym dowodem na to, że nowoczesne metody przyrządzania dań, wykwintne smaki oraz perfekcyjna i dyskretna obsługa stawiają Restaurację Horyzont w Hotelu AQUARIUS SPA***** w międzynarodowej czołówce.

 

Zółty przewodnik Gault & Millau

opis restauracji Horyzont w Gault & Millau

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Zobacz wszystkie

Poprzedni wpis

I miejsce w konkursie Slow Food ,,Gęsina na św. Marcina’’

10 listopada 2015

Następny wpis

HOLIDAYCHECK 2016 AWARD

7 stycznia 2016