Przejdź do treści
Logotyp Aquarius SPA Logotyp Aquarius SPA icon-location-orange Hotel w Kołobrzegu icon-phone-orange +48 94 35 36 300
Przyjazd
Wyjazd
Wyróżnienia

Żółty Przewodnik Gault & Millau 2016

W dniu 29 listopada 2015 roku odbyła się Gala Żółtego Przewodnika Gault & Millou 2016. Na Gali wśród zaproszonych gości był Szef Kuchni Restauracji Horyzont Jacek Krakowiak. Podczas Gali zaproszeni goście mogli degustować kolacyjne dania i wziąć udział w premierze przewodnika. W tegorocznej edycji przewodnika została wyróżniona Restauracja Horyzont. Wyróżnienie jest kolejnym dowodem na to, że nowoczesne metody przyrządzania dań, wykwintne smaki oraz perfekcyjna i dyskretna obsługa stawiają Restaurację Horyzont w Hotelu AQUARIUS SPA***** w międzynarodowej czołówce.

 

Zółty przewodnik Gault & Millau

Newsletter hotelowy
Zapisz się i poznaj najnowsze atrakcje, wydarzenia i promocje.

Newsletter hotelowy
Zapisz się i poznaj najnowsze atrakcje, wydarzenia i promocje.