Nowości

Jesień na talerzu

Kołobrzeg

Nowa karta menu w restauracji Horyzont

Przygotowane menu a’la carte to nie tylko dania, to kulinarna podróż po barwnym świecie smaków i aromatów.

Szef kuchni Grzegorz Nowicki wraz z zespołem od kilku tygodni selekcjonował i łączył jesienne produkty tak, żeby powstał niebanalny i niepowtarzalny smak.

Efekt? Wyśmienity!

Z regionalnych produktów od lokalnych dostawców powstała m.in. jesienna sałatka z pędami sosny i wędzonym twarogiem, pierś z kaczki z czerwoną kapustą i dynią oraz Triangoli, które zaskakuje smakiem buraka, koziego sera, dyni i karmelizowanej gruszki. Oczywiście Goście mogą skosztować również wyśmienitych kremów, powrócił uwielbiany krem z dyni. W serniku dyniowym hotelowi cukiernicy połączyli smak dyni z mascarpone, twarogiem i caymakiem. Mistrzostwo smaku podkreśli doskonała obsługa i wyjątkowa atmosfera.

Zapraszamy po najlepsze doznania jesieni.

Rezerwacja stolików pod numerem tel.: 94 35 36 535

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Poprzedni wpis

Rodzinne FERIE nad morzem

18 grudnia 2019

Zobacz wszystkie

Następny wpis

Droga S6 – oficjalnie została otwarta

18 października 2019

Cennik Wyznacz trasę Zadzwoń