pl
Cennik
20.07.2017 przez Radek w

„Nie byłem w Kołobrzegu parę ładnych lat i gdy tu teraz przyjechałem byłem pod wielkim wrażeniem tych wszystkich zmian jakie tu zaszły! Choć z takiego hotelu się wcale nie chce wychodzić, to trochę nam się udało zwiedzić. Szczególnie szeroka plaża zrobiła na mnie mega wrażenie. Fajnie, że hotel w swojej ofercie zadbał o to, aby goście mieli na czym na niej leżeć ... Ponadto mieliśmy fajny pokój, w hotelu jest bardzo czysto i schludnie, podoba mi się ta stylistyka i przestrzeń. Duży wybór dań na śniadaniach i kolacjach oraz miła obsługa zasługują szczególnie na wyróżnienie. Trzymajcie ten poziom, bo od powrotu do domu wszystkim Was polecam ;)”

19.07.2017 przez Renata z Wroc

„Wymarzone miejsce dla rodzin z dziećmi. Pomyśleli tu dosłownie o wszystkim! Jedna z najlepszych kuchni, na jaką trafiłam. Wypoczynek i relaks dla nas, a dla dzieci dużo atrakcji i bardzo ciekawe animacje.”

16.07.2017 przez Seweryn

„Świetny hotel, super plaża z leżakami. Bardzo profesjonalna i uprzejma obsługa. Przepyszne i urozmaicone jedzenie, fajne pokoje ...i to zewnętrzne jacuzzi! Polecam”

14.07.2017 przez Emi

„Rewelacyjny pobyt! Hotel czysty, zadbany. Pyszna kuchnia, basen przestronny. Ciekawe animacje dla dzieci . Wrócimy tu na pewno.”

04.07.2017 przez AleksANN

„Jestem pod ogromnym wrażeniem tego hotelu. To z pewnością najwyższa półka, czuć to na każdym kroku, począwszy od wystroju, poprzez urozmaicone i pyszne jedzenie w hotelowej restauracji po obsługę na wysokim poziomie, zawsze uśmiechniętą i pomocną! Zdecydowanie hotel godny polecenia!”

03.07.2017 przez Bogna z rodziną

„Dobra lokalizacja, całkiem blisko do fajnej plaży i parku. Podoba nam sie nowy ogród no i oczywiście jacuzzi na tarasie. Bardzo dobra gastronomia.”

28.06.2017 przez Liliana

„Jesteśmy mile zaskoczeni nowym wystrojem pokoi, to taki nasz klimat i od teraz będzie zawsze brać superiory. Jak zwykle pyszne jedzenie i cudne masaże. Do zobaczenia , pozdrawiam - Liliana W.”

27.06.2017 przez Michał z rodziną

„Cała rodzina zadowolona bo hotel jest naprawdę komfortowy i przystosowany dla rodzin z dziećmi. Czuć powiew luksusu. Bardzo dobra obłsuga i bufety śniadaniowe takie że ciężko wyjśc z restauracji. Pozdrawiamy i dziekuje za udany urlop.”

20.06.2017 przez OPINIA O AQUARIUSIE

„Niespodzianka spotkała nas przy tym pobycie - bardzo fajny nowy plac zabaw w ogrodzie i jacuzi. Dzieciaki zachwycone, my też. Jak zwykle pobyt super i jedzenie pyszne.”

12.06.2017 przez JakubIK

„To już mój czwarty pobyt w Aquariusie. Moim zdaniem to najlepszy hotel na całym wybrzeżu! Najlepsze dyskoteki, duży basen i smaczne jedzenie, do tego parę kroków od fajnej plaży 🙂 Widzimy się w sierpniu!”

Aquarius hotel SPA nad morzem , USA 4.3 5.0 170 170 Nie byłem w Kołobrzegu parę ładnych lat i gdy tu teraz przyjechałem byłem pod wielkim wrażeniem tych wszystkich zmian jakie tu zaszły! Choć z takiego hotelu się wcale nie
Page:
123»

Twoja opinia

Pytanie 1 / 1
Pola wymagane oznaczone są symbolem *
Twoja opinia jest dla nas ważna,
prosimy o wypełnienie krótkiej ankiety:

1 ocena najniższa / 6 ocena najwyższa

1 ocena najniższa / 6 ocena najwyższa

1 ocena najniższa / 6 ocena najwyższa

Następne pytanie